Καλώς ήρθατε στην K.S Kyprianou Motowarehouse Ltd.
Mε συνεχή παρουσία στην Κυπριακή αγορά από το 2001, η K.S Kyprianou Motowarehouse Ltd. αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά τα προϊόντα των εταιριών SYM, CF MOTO, MIMOTO, V MOTO, MODENAS, V-can.

Οι συνεχείς καινοτομίες, η πρωτοποριακή εργασία, η άμεση εξυπηρέτηση και το εκτενές εμπορικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κύπρο με ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση κατατάσουν από το 2005, μέχρι και το 2016 την K.S Kyprianou Motowarehouse Ltd. πρώτη σε πωλήσεις στις κατηγορίες scooter, Buggies, και τετράτροχες σε όλους τους τομείς, ιδιωτικό και εμπορικό τομέα (στατιστική υπηρεσία Κύπρου)
Τον Απρίλιο του 2016 δημιουργά επιπρόσθετα και το δικό της Brand με την ονομασία Mimoto έχοντας πλέον την δυνατότητα να εισάγει προϊόντα τα οποία να ακολουθούν τις δικές μας προδιαγραφές.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 και κατόπιν 8 χρονια έρευνας και πειραματισμού στον τομέα των ηλεκτρικών scooter, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα προϊόντα V MOTO όπου κυρίως είναι ηλεκτρικά scooter με υψηλές επιδόσεις και τεχνολογική υπεροχή για ιδιωτική και εμπορική χρήση!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε σχεδόν όλη τη γκάμα μοτοσυκλετών και εξοπλισμού αναβατών που διαθέτουμε. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook SYM Cyprus – Motowarehouse, CF MOTO CYPRUS, αλλά θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να μας επισκεφθείτε στην έκθεσή μας στην Αθηνών 40 στο Στρόβολο στη Λευκωσία.

Φιλοσοφία και όραμα της εταιρείας K.S Kyprianou Motowarehouse Ltd. είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη κυπριακή αγορά με μηχανοκίνητα οχήματα προσφέροντας προϊόντα με τεχνολογικές καινοτομίες με σεβασμό στο περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους καταναλωτές.